OPTINIS SRL

optica medicalaOPTINIS reprezintă un cabinet oftalmologic din Cluj-Napoca, plasat pe strada Republicii, numarul 13 (vizavi de Spitalul Universitar CF), unde se desfăşoară o activitate medico-chirurgicală adresată tuturor vârstelor de înaltă calitate, fiind dotat cu aparatură ultramodernă necesară diagnosticării şi tratării diverselor afecţiuni oftalmologice (cataractă, glaucom, afecţiuni ale retinei, strabism, vicii de refracţie etc.).

Va oferim servicii de oftalmologie Cluj, operatii cataracta Cluj, chirurgie retiniana Cluj, ochelari Cluj.

În funcție de diagnostic, pacientul va fi orientat către un tratament specific, către optică medicală (pentru fabricarea ochelarilor sau comandarea lentilelor de contact) sau către operație. Toate aceste investigații și tratamente (inclusiv operația) sunt nedureroase, foarte eficiente și nu necesită nici o pregătire specială din partea pacientului. 

Satisfacția dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, de aceea dorim să va consiliem atât din punct de vedere optic, dar și estetic. La noi găsești o gamă variată de râme de ochelari ce pot fi purtate că și accesorii.

Compartimentul de optică medicală vă oferă în urma prescripţiei de ochelari o gamă largă de rame şi lentile inclusiv colecţii ale marilor designeri de renume mondiali, ochelari de soare, lentile de contact, soluţii de curăţat şi dezinfectat lentile, pansamente, diverse accesorii pentru ochelari, ocluzoare şi proteze oculare, lacrimi artificiale precum şi suplimente nutritive oculare.

Lentile Progresive

Lentilele progresive permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape)

Lentile Bifocale

Lentilele bifocale sunt impartite in doua. Partea de sus este pentru vederea la distanta, iar cea de jos este pentru vederea de aproape.

Lentile Monofocale

Lentilele monofocale sunt pentru corectarea unei singure probleme a vederii. Intreaga lentila realizeaza corectia doar a unui viciu de refractie0

lentile de contact si ochelari.

Servicii medicale

  • Examinări oftalmologice în vederea prescripţiei computerizate de ochelari sau lentile de contact;
  • Consult oftalmologic complet (examinarea polului anterior şi posterior);
  • Investigaţii şi tratamente;
  • Optică medicală;
  • Investigaţii pre şi post operatorii;
  • Programări pentru intervenţii chirurgicale.

optica medicala Cluj

Localizare OPTINIS SRL
Galerie Optica Medicala Cluj Napoca