VALMED OPTIC DR VALERICA ILIES

cabinet oftalmologic VasluiClinica de oftalmologie VALMED OPTIC DR VALERICA ILIES dispune de aparatura de investigatii oftalmologice de ultima generatie si cea mai buna calitate , iar echipa de medici si asistente are o pregatire profesionala la nu nivel ridicat. In cadrul clinicii se pot face consultatii si diagnostica pentru pacienti incepand de la varsta de 1 luna. Clinica de Oftalmologie VALMED OPTIC DR VALERICA ILIES are in dotare un bloc operator in care se pot efectua interventii chirurgicale, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Blocul operator este dotat cu aparatura pentru interventiile chirurgicale atat pentru polul posterior (cataracta, glaucom etc ) cat si pentru polul posterior (vitrectomie, gauri maculare etc).
In cadrul clinicii de oftalmologie VALMED OPTIC DR VALERICA ILIES, functioneaza optica medicala in care pacientii sunt consiliati in alegerea potrivita de lentile si rame. Cu o varietate mare de rame si lentile si cu plaja cat mai larga si accesibila de preturi, optica medicala vine in intampinarea nevoilor clientilor sai.
Fiind la inceput de drum si cu o echipa tanara, Clinica de Oftalmologie VALMED OPTIC DR VALERICA ILIES isi propune sa isi mentina nivelul dotarilor echipamentelor la un nivel inalt pentru a oferi pacientilor o cat mai buna diagnosticare cat si un nivel de cunostinte cat mai ridicat si conectat la noutatile din domeniul oftalmologic prin participarea personalului medical la congrese si consfatuiri nationale si internationale.

Servicii oftalmologice:

  1. chirurgia refractiva
  2. remedierea cataractei
  3. chirurgia retiniana
  4. remedierea glaucomului
  5. oftalmologie pediatrica
  6. consultatii oftalmologice
Galerie Cabinet Oftalmologic Vaslui
  Nici o galerie disponibila.