Cabinet Oftalmologic Timisoara

cabinet oftalmologic TimisoaraLa Optica Vistacabinet oftalmologic Timisoara diagnosticul, tratamentul sau variantele terapeutice sunt expuse clar, pentru ca oricine sa inteleaga toate dimensiunile starii sale de sanatate, precum si solutiile optime pentru remedierea situatiei. Credem în transparenta si expunem intotdeauna, atat verbal, cat si în scris, toate detaliile de care pacientul are nevoie pentru a lua o buna decizie in ceea ce il priveste.

Cabinetul oftalmologic Timisoara - Optica Vista, este intr-o inovarea continua. Deoarece starea buna de sanatate si recuperarea rapida, cu cat mai putine traume, a depins intotdeauna de tehnica si tehnologie, dorim sa oferim pacientilor nostri noi solutii, pentru un tratament adecvat, fara durere sau complicatii.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00 

Analizam atent fiecare caz in parte, pentru a ne asigura ca ochelarii comandati la noi satisfac si cele mai inalte exigente.

Dupa consultatie, va punem la dispozitie o gama variata de rame, lentile aeriene, lentile de contact si accesorii necesare ingrijirii produselor de optica medicala Timisoara si va oferim consultanta pentru a alege produsele care vi se potrivesc.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Optica Vista se pune accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. 

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. 

Va asteptam cu drag si va garantam seriozitate, promtitudine si corectitudine.

Servicii oftalmologice:

 1. chirurgia refractiva
 2. remedierea cataractei
 3. chirurgia retiniana
 4. remedierea glaucomului
 5. oftalmologie pediatrica
 6. consultatii oftalmologice

 Produsele noastre:

 • Ochelari de vedere
 • Ochelari de soare
 • Rame ochelari
 • Lentile ochelari
 • Lentile de contact
 • Solutii pentru lentile de contact
 • Accesorii ochelari

Echipa noastra de medici dedicati, extrem de bine pregatiti si pasionati de munca lor, va asteapta intr-o atmosfera placuta si confortabila.

Galerie Cabinet Oftalmologic Timisoara
  Nici o galerie disponibila.