Mobil Optic

cabinet oftalmologic TecuciMobil Optic exista pe piata din dorinta unei echipe tinere de specialisti de a aduce oamenilor din Tecuci si Barlad servicii de inalta calitate de oftalmologie, optica medicala si optometrie la preturi competitive. Personalul nostru este alcatuit din medici oftalmologi, optometristi si consilieri in vanzari, care va vor indruma in luarea unei decizii optime pentru satisfacerea nevoilor si exigentelor dvs.

Ne ambitionam sa imbunatatim vederea pacientilor nostri. 
Va oferim consultatii oftalmologice personalizate,adaptate simptomelor pe care le descrieti. Consultatiile sunt realizate de medici oftalmologi dedicati,care pun accent pe confortul si siguranta pacientilor.
Examenul oftalmologic este urmat de indicatii de tratament specific,prescriere ochelari si indicatii de control periodic.
Pentru programari,ne puteti contacta la oricare din magazinele noastre din Tecuci si Birlad.

La noi gasiti in permanenta o oferta completa de solutii avantajoase din domeniul opticii medicale, ochelari pentru adulti si copii (Sover,Laura Biagiotti, Gant , Guess, Avanglion,Select), lentile de contact cosmetice sau pentru corectie, precum si o variata gama de lentile de calitate ale unor producatori renumiti: Zeiss, Rodenstock, Interoptik, Hoya. Oferim garantie de 2 ani pentru ochelarii comandati la noi.

Nimanui nu-i place durerea, iar medicii nostri oftalmologi nu fac exceptie de la aceasta regula. De aceea de-a lungul anilor, au facut toate eforturile pentru a va putea oferi servicii sigure, de inalta calitate.

oftalmologie

Echipa noastra se afla intr-un permanent proces de perfectionare, avand ca prioritate informarea si consilierea fiecare pacient/client in alegerea solutiei optime in functie de buget, performanta produs, si in functie de activitatea de zi cu zi a clientului. 

Consultatiile oftalmologice sunt oferite la standarde inalte de calitate si precizie prin investigatii si tratamente oftalmologice moderne.

Respectul pentru pacient si pentru etica actului medical sta la baza muncii noastre.

oftalmolog Tecuci

Servicii

  • oftalmologie
  • optometrica
  • optica medicala

Mobil Optic

Echipa noastra de medici dedicati, extrem de bine pregatiti si pasionati de munca lor, va asteapta intr-o atmosfera placuta si confortabila.

 

Localizare Mobil Optic
Galerie Cabinet Oftalmologic Tecuci