Onioptic Targu-Jiu

cabinet oftalmologic Targu JiuAvând o experienţă de 17 ani pe piaţa medicală românească, ONIOPTIC şi-a  început activitatea în anul 1997, când familia Preoteasa, consolidează o echipă specializată în prescrierea, efectuarea şi vânzarea echipamentelor optice. Alcătuită dintr-un personal cu calificare ridicata în domeniul oftalmologic şi de optică medicală, ONIOPTIC a devenit rapid un important şi cunoscut furnizor privat de servicii medicale oftalmologice din Gorj.

Am ajuns la acest nivel datorită dăruirii profesionale, perseverenţei şi investiţiilor continue în o performantă tehnologie şi nu în ultimul rând, în personalul medical. Standardele noastre sunt ridicate, la nivelul celor mai bune centre oftalmologice din Europa. Bazându-ne pe o tehnică medicală de ultimă generaţie, la noi veţi găsi rezolvare pentru orice afecţiune oftalmologică, cu riscuri minime pentru pacient.

Dorinţa nostră este să oferim clienţilor noştri servicii medicale flexibile, eficiente şi de o înaltă calitate, adaptate nevoilor fiecăruia. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: de la consultaţii oftalmologice, prescripţii şi vânzări de ochelari şi lentile de contact, import de produse de optică medicală, la complexe investigaţii şi intervenţii de microchirurgie oculară.

SERVICIILE NOASTRE:

  1. consultatie oftalmologica     adulti si copii
  2. determinare dioptrii
  3. examen biomicroscopic
  4. examen fund de ochi
  5. determinarea presiunii     intraoculare
  6. camp vizual
  7. tomografie retiniana (OCT)
  8. keratometrie, pahimetrie

 

Galerie Cabinet Oftalmologic Targu Jiu
  Nici o galerie disponibila.