Cabinet Oftalmologic - Dioptria

cabinet oftalmologic Targoviste

Experienţa acumulată în ultimii 27 de ani de activitate, alături de cei mai buni și experimentaţi medici oftalmologi, a reprezentat cheia succesului nostru pe piaţa medicinii oftalmologice. În tot acest timp am învăţat să oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client, într-un timp optim. Executăm consultațiile cu cele mai performante aparate, de ultimă oră.

 Dioptria isi propune sa isi mentina nivelul dotarilor echipamentelor la un nivel inalt pentru a oferi pacientilor o cat mai buna diagnosticare cat si un nivel de cunostinte cat mai ridicat si conectat la noutatile din domeniul oftalmologic.

Principalul nostru scop este sa imbunatatim vederea pacientilor nostri.

Va oferim consultatii oftalmologice personalizate,adaptate simptomelor pe care le descrieti. Consultatiile sunt realizate de medici oftalmologi dedicati, care pun accent pe confortul si siguranta pacientilor.

Ne puteti gasi si in Pucioasa, la urmatorul punct de lucru:

Str. Republicii, Bloc Aurora, parter, Dâmbovița, 135400
Mobil: 0729 867 641
Email: contact@dioptria.ro

Ochelari Targoviste

Vă așteptăm la DIOPTRIA, unde vă oferim următoarele servicii:

  • consultaţii oftalmologice – pentru evaluarea stării de sănătate a ochilor dumneavoastră, efectuate de către medici specialiști, cu ajutorul aparaturii moderne. Pentru determinarea dioptriilor și prescripţia de ochelari de vedere sau lentile de contact;- Program Consultații Oftalmologice
  • consultaţii oftalmologice copii și adulți - Dr. Roxana Cozubaș
  • comenzi personalizate, de ochelari de vedere, în funcţie de dorinţele și necesităţile dumneavoastră;
  • montajul ochelarilor de vedere cu ajutorul aparaturii de ultima generatie;
  • achiziţia de accesorii și produse de întreţinere a ochelarilor;
  • reparaţii – confortul clienţilor noștrii, și nu numai, este foarte important pentru noi! Un șurubel sau o lentilă căzută, o perniţă sau un braţ rupt, pot reprezenta o problemă. Nu și pentru DIOPTRIA! La noi totul se rezolvă!

medic oftalmolog targoviste

Localizare Cabinet Oftalmologic - Dioptria
Galerie Cabinet Oftalmologic Targoviste