UNIREA - OPTICA DANILET

Cabinet oftalmologic Suceava - Optica Danilet - cu o grija deosebita fata de clientela pe care o deservim,  firma noastra activeaza din 1983 in domeniul oftalmologic, timp in care a oferit produse si servicii conforme cu nevoia primordiala de siguranta, fiind un performant furnizor de articole optice dedicate ingrijirii si corectarii vederii umane.

Vizita la cabinetul oftalmologic ar trebui sa inceapa inca din copilarie deoarece sunt afectiuni oculare care nu atrag atentia pacientilor in mod deosebit, dar pot avea consecinte asupra dezvoltarii vederii. Cel mai simplu exemplu este existenta unor diferente mari de dioptrii intre cei doi ochi, care necorectate pot duce la o vedere slaba (ambliopie) a ochiului cu dioptrie mai mare.

Consultul oftalmologic de multe ori poate descoperi o afectiune oculara ce nu s-a manifestat clinic (ex.glaucomul sau retinopatia diabetica).

Diagnosticul si tratamentul precoce pot preveni astfel pierderea vederii.

Un personal inalt calificat, cu experienta, va sta la dispozitie pentru consultatii oftalmologice complete si servicii de optica medicala, utilizand aparatura si materiale performante. Scopul activitatii cabinetului Optic Clar Medical este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic cu ajutorul experientei, pregatirii profesionale si aparaturii performante.

Ochii sunt folositi in permanenta, de cand ne trezim pana dormim, iar modul in care ii utilizam afecteaza sanatatea lor de-a lungul vietii.
Muschii oculari sunt formati dintr-un muschi intern, muschiul ciliar care inconjoara cristalinul si sase muschi externi localizati in exteriorul ochiului. Toti acesti muschi trebuie sa actioneze in acelasi timp, pentru a se adapta la vederea rapida, a crea perceptia in adancime si a face posibila focalizarea atat in cazul vederii de aproape cat si in cazul celei la distanta.

Ochii au mai mult de 2 milioane de parti componente, situandu-se pe locul secund in topul celor mai complexe organe ale corpului uman, primul loc fiind ocupat de creier. Functia primara a sistemului oftalmologic este vederea, considerata de multi un important simt a omului. 

Serviciile noastre

  • Executam orice tip de ochelari
  • Consultanta oftalmologica
  • Reparatii de orice tip
  • Service in garantie si extragarantie
  • Consultanta pentru alegerea produselor
  • Oferim consultatii medicale
Localizare UNIREA - OPTICA DANILET
Galerie Cabinet Oftalmologic Suceava