Cabinet Oftalmologic Sibiu

cabinet oftalmologic SibiuCabinet oftalmologic Sibiu - Clinica Ofta Total - Dr. Stanila Adriana este dotat cu aparatura performanta si beneficiind de experienta unor medici specialisti oftalmologi permit prescrierea de ochelari de vedere sau de protectie dar si de lentile de contact. De asemenea, se efectueaza examenul fundului de ochi, biomicroscopie si masurarea tensiunii intraoculare.

Suntem mandri sa va oferim o gama completa de servicii oftalmologice de calitate, incluzand interventii chirurgicale, tratamente pentru cataracta si tratamente laser. Cu o experienta de 30 de ani in domeniu, suntem dedicati sa va oferim servicii sigure si profesionale.

Clinica Ofta Total este echipata cu aparatura de ultima generatie, astfel incat sa putem furniza pacientilor nostri tratamente si servicii avansate, mentinand standarde inalte in domeniul oftalmologiei. Siguranta si confortul dumneavoastra sunt prioritatea noastra, iar echipa noastra de medici experimentati si personal medical calificat lucreaza pentru a va asigura rezultate exceptionale.

Program de lucru:

Luni, Marti, Joi: 9:00 – 21:00

Miercuri, Vineri: 9:00 – 20:00

Indiferent de necesitatile dumneavoastra oftalmologice, suntem aici sa va oferim ingrijire de calitate si solutii personalizate pentru a va imbunatati sanatatea ochilor. Asteptam cu nerabdare sa va intampinam la clinica noastra si sa va oferim servicii de exceptie in domeniul oftalmologiei.

Tot in cabinetul oftalmologic din Sibiu puteti beneficia si de asistenta de urgenta in cazurile de mica traumatologie, cum ar fi: corp strain in ochi, mici leziuni dar si prescrierea de tratamente medicamentoase pentru conjuctivite, blefarite precum si alte afectiuni oftalmologice.

Pe baza prescriptiei eliberate de medicul oftalmolog va oferim consiliere de specialitate, personalul nostru fiind calificat in domeniu si instruit sa caute alternative cat mai avantajoase pentru nevoile clientilor. De aceea consultantii nostrii tin sa informeze clientii nostri asupra varietatii tipurilor de lentile si rame, intelegand necesitatea si importanta functionala si estetica a ochelarilor.

Prezentam cu bucurie experienta si realizarile Prof. Univ. Dr. STANILA Adriana, medic primar oftalmolog:

 • Profesor Universitar si Sef al Disciplinii Oftalmologie in cadrul Catedrei de Chirurgie din anul 2005.
 • De asemenea, indeplineste functia de Sef al Sectiei Clinice de Oftalmologie la prestigiosul Spital Judetean din Sibiu.
 • Cu un interes profund in cercetarea stiintifica a suprafetei oculare, detine si pozitia de Director al Centrului de Cercetare Stiintifica a Suprafetei Oculare la Universitatea Lucian Blaga.

Cu astfel de expertiza in domeniul oftalmologiei si contributii semnificative in cercetare si educatie medicala, Prof. Univ. Dr. STANILA Adriana reprezinta o prezenta valoroasa in comunitatea medicala si un garant al calitatii si profesionalismului in ingrijirea ochilor.

Servicii oftalmologice Sibiu:

 • Consult oftalmologic;
 • Investigatii oftalmologice;
 • Interventii chirurgicale;
 • Tratamente laser;
 • Tratament cataracta;
 • Optica medicala;
 • Examinari si tratamente medicale.
Galerie Cabinet Oftalmologic Sibiu
  Nici o galerie disponibila.