CABINET MEDICAL DR. QUINT FELICIA

cabinet oftalmologic ResitaCABINETUL MEDICAL DR. QUINT FELICIA dispune de aparatura de investigatii oftalmologice de ultima generatie si cea mai buna calitate , iar echipa de medici si asistente are o pregatire profesionala la nu nivel ridicat. In cadrul clinicii se pot face consultatii si diagnostica pentru pacienti incepand de la varsta de 1 luna. CABINETUL MEDICAL DR. QUINT FELICIA are in dotare un bloc operator in care se pot efectua interventii chirurgicale, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Blocul operator este dotat cu aparatura pentru interventiile chirurgicale atat pentru polul posterior (cataracta, glaucom etc ) cat si pentru polul posterior (vitrectomie, gauri maculare etc).
In cadrul CABINETULUI MEDICAL DR. QUINT FELICIA, functioneaza optica medicala in care pacientii sunt consiliati in alegerea potrivita de lentile si rame. Cu o varietate mare de rame si lentile si cu plaja cat mai larga si accesibila de preturi, optica medicala vine in intampinarea nevoilor clientilor sai.
Fiind la inceput de drum si cu o echipa tanara,CABINETUL MEDICAL DR. QUINT FELICIA isi propune sa isi mentina nivelul dotarilor echipamentelor la un nivel inalt pentru a oferi pacientilor o cat mai buna diagnosticare cat si un nivel de cunostinte cat mai ridicat si conectat la noutatile din domeniul oftalmologic prin participarea personalului medical la congrese si consfatuiri nationale si internationale.

Servicii:

  1. consultatie oftalmologica completa adulti (determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, autokeratorefractometrie, examen pol anterior, masurarea tensiunii intraoculare prin tonometrie Goldmann, examen pol posterior prin dilatarea pupilei)
  2. consultatie oftalmologica completa copii (determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, determinarea dioptriilor cu aparat PLUSOPTIX, examen pol anterior, examen pol posterior prin dilatarea pupilei, examen cover test, determinare ductii, versii, vergente, determinarea prezentei vederii binoculare, determinarea vederii stereoscopice, masurarea deviatiei strabice cu ajutorul prismelor)
  3. gonioscopie
  4. pahimetrie corneeana
  5. perimetrie computerizata Humpherey
  6. angiofluorografie oculara
  7. fotografierea fundului de ochi
  8. fotocoagulare LASER pentru retinopatii proliferative, rupturi retiniene, tumori retiniene
  9. tomografie in coerenta optica
  10. biometrie 
  11. prescriere lentile de corectie aeriene si de contact
  12. capsulotomii posterioare
Galerie Cabinet Oftalmologic Resita
  Nici o galerie disponibila.