OPTISTAR C&G

OPTISTAR C&G dispune de aparatura de investigatii oftalmologice de ultima generatie si o buna calitate, iar echipa de medici si asistente are o pregatire profesionala la nu nivel ridicat.

OPTISTAR C&G isi propune sa isi mentina nivelul dotarilor echipamentelor la un nivel inalt pentru a oferi pacientilor o cat mai buna diagnosticare cat si un nivel de cunostinte cat mai ridicat si conectat la noutatile din domeniul oftalmologic.

Principalul nostru scop este sa imbunatatim vederea pacientilor nostri.

Va oferim consultatii oftalmologice personalizate,adaptate simptomelor pe care le descrieti. Consultatiile sunt realizate de medici oftalmologi dedicati, care pun accent pe confortul si siguranta pacientilor.

Examenul oftalmologic este urmat de indicatii de tratament specific, prescriere ochelari si indicatii de control periodic. 

Va oferim solutii in urmatoarele domenii:

 • oftalmologie
 • optometrica
 • optica medicala

De ce sa alegeti OPTISTAR C&G:

 • Optica medicala profesionista si moderna
 • Consultatii
 • Oferte promotionale si reduceri considerabile
 • Doctor si optometrist la dispozitia dvs

Servicii

  1. consultatie oftalmologica completa adulti (determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, autokeratorefractometrie, examen pol anterior, masurarea tensiunii intraoculare prin tonometrie Goldmann, examen pol posterior prin dilatarea pupilei)
  2. consultatie oftalmologica completa copii (determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, determinarea dioptriilor, examen pol anterior, examen pol posterior prin dilatarea pupilei, examen cover test, determinare ductii, versii, vergente, determinarea prezentei vederii binoculare, determinarea vederii stereoscopice, masurarea deviatiei strabice cu ajutorul prismelor)
Localizare OPTISTAR C&G
Galerie Cabinet Oftalmologic Rasnov