OFTACLINIC - CLINICA OFTALMOLOGICA

cabinet oftalmologic Popesti LeordeniOftaclinic este o clinică privată de oftalmologie, care asigură consultaţii oftalmologice şi intervenţii chirurgicale de ultimă oră folosite în tratamentul glaucomului şi al cataractei.

Experienta acumulata de-a lungul anilor ne-a invatat faptul ca fiecare client este unic, motiv pentru care tratam fiecare client ca pe o oportunitate de a demonstra calitatea produselor pe care le oferim si a serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra, prin identificarea celor mai bune solutii in raport cu problemele, dorintele si posibilitatile fiecaruia.

In functie de diagnostic, consiliem pacientii spre realizarea ochelarilor, comandarea lentilelor de contact sau catre investigatii amanuntita, chiar interventii. Toate aceste investigatii sunt nedureroase, foarte eficiente si nu necesita nici o pregatire speciala din partea pacientului.

medic oftalmolog popesti leordeni

Servicii:

  • Consultaţii oftalmologice.
  • Diagnostic, tratament medicamentos şi chirurgical şi monitorizarea glaucomului.
  • Diagnostic, monitorizare şi tratament al ochiului uscat (Conjunctivitei Sicca).
  • Tratamentul chirurgical al cataractei prin tehnica M.I.C.S. (Micro Incision Cataract Surgery), având la bază platforma Stelaris, care permite extracţia cristalinului prin o mică incizie practicată la ora actuală în lume (1,8 mm) şi implantarea unui cristalin artificial pliabil, prin aceeaşi incizie (MI 60).
  • Cross - linking pentru Keratoconus.

ochelari de vedere popesti leordeni

Localizare OFTACLINIC - CLINICA OFTALMOLOGICA
Galerie Cabinet Oftalmologic Popesti Leordeni