Optik Gallery

Am construit brandul Optik Gallery - optica medicala si ochelari Voluntari in jurul nevoilor clientilor pentru ca ne pasa cu adevarat de sanatatea ochilor dumneavoastra. Oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor fiecarei persoane, intr-un timp optim.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama variata de rame, lentile aeriene, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii necesare ingrijirii produselor de optica medicala. Obiectivul nostru este sa asiguram servicii de calitate, bazate pe profesionalism si dedicare. Avand intotdeauna in minte acest lucru, specialistii sunt intotdeauna pregatiti sa va indrume catre solutii personalizate in corectia vederii, fie cu ajutorul ochelarilor, fie prin adaptarea lentilelor de contact.

Diagnosticul, tratamentul sau variantele terapeutice sunt clar detaliate, pentru ca oricine sa înteleaga starea sa de sanatate, precum si solutiile optime pentru remedierea situatiei.

Transparenta reprezinta una dintre valorile noastre si expunem intotdeauna, atat verbal, cat si in scris, toate detaliile de care pacientul are nevoie pentru a lua o buna decizie in ceea ce il priveste. 

Avand dotari complete, cu noi si moderne echipamente si aparatura de optica medicala in Voluntari, cabinetul nostru isi propune sa ofere pacientilor consultatii, servicii medicale de investigatii oftalmologice si produse de o  buna calitate, servicii oferite de medici specialisti cu indelungata experienta in domeniu.

O vedere sanatoasa va ajuta sa fiti productivi la locul de munca si in activitatile cotidiene pe care le desfasurati, iar pentru noi, optica medicala Voluntari  - Optik Gallery, bucuria pacientilor merita orice efort. Din acest motiv oferim exact ceea ce aveti nevoie si asiguram o stare de spirit cat mai buna. Suntem o firma dinamica, care se extinde rapid si a carei misiune este sa gaseasca noi modalitati de a-si ajuta si multumi clientii.

CE VA OFERIM? 

 •  Servicii premium de oftalmologie, optica medicala si optometrie 
 •  Personal profesionist, care va gasi intotdeauna solutiile potrivite pentru complicate probleme
 •  Echipafoarte pregatita, alcatuita din specialisti care au absolvit cursuri si programe de master in domeniu   
 •  Produse din editii limitate si noi colectii ale marilor case de moda: Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Bottega Venata, Pomelatto etc

 ochelari de vedere sector 1

Beneficiiile purtării de lentile de contact

 • Îmbunătățirea vederii periferice

  Purtarea de lentile îndepărtează unul dintre principalele dezavantaje ale ochelarilor - câmpul vizual redus și vederea periferică neclară. Acesta este un avantaj în special pentru persoane care poartă sporturi și au nevoie de o vedere clară, cât și pentru conducătorii auto.

 • Ușor de folosit

  Folosirea lentilelor de contact este rapidă și ușoară. După ce te obișnuiești cu procesul de aplicare și scoaterea, acesta va deveni rapid și fără niciun disconfort. Nu putem nega, și purtarea ochelarilor de vedere este ușoară, însă nu la fel de confortabilă.

 • Confort sporit

  Acesta este unul dintre principalele motive pentru care vei vrea să alegi purtarea lentilelor de contact. Sunt ușor de folosit, potrivite pentru orice ocazie, sau mediu. În plus, lentilele de contact zilnice, neavând nevoie de niciun fel de îngrijire specială, sunt și mai ușor de folosit.

 • Potrivite pentru persoane cu dioptrii ridicate

  Persoanele care au dioptrii ridicate, au întâmpinat deja problema lentilelor de ochelari destul de groase, care fac ochelarii să fie mai grei și să nu aibă un aspect plăcut. Alegând purtarea lentilelor de contact care sunt mult mai subțiri, evitați disconfortul ochelarilor.

 • Potrivite în orice condiții meteo

  Indiferent de condițiile mediului - ploaie, ninsoare, schimbare de temperaturi, lentilele de contact nu se vor aburi la trecerea dintr-un mediu rece la unul cald și nici nu se vor uda sau murdări din cauza ploii. Tot ce trebuie să faceți în timpul zilei pentru a le curăța, este să clipiți.

 • Varietate ridicată de parametri și tratamente

  Lentilele de contact pot ajuta la tratarea anumitor condiții ale ochiului, precum ulcerul de cornee sau keratita. Cei ce suferă de aceste boli, pot purta lentile special ce protejează cornea și funcționează drept medicament.

Alegerea unei perechi de lentile de contact reprezintă un pas important pentru fiecare utilizator care fie nu a mai purtat corecții optice până în acel moment, fie a decis, din varii motive, să facă trecerea de la vechile perechi de ochelari la noile modele de lentile de contact.

Așadar, pe baza ochelarilor este posibil ca medicul oftalmolog sau tehnicianul optometrist să stabilească puterea lentilelor de contact. Un aspect important pe care orice nou utilizator de lentile de contact ar trebui să îl aibă în vizor, atunci când ia decizia să facă pasul cel mare către lentilele de contact, este că dioptriile acestora sunt diferite față de cele pe care eventual era obișnuit anterior, pe când purta ochelarii.

Acest fapt este influențat direct de faptul că lentilele de contact sunt aplicate direct pe suprafața ochiului. Specialistii nostri va ajuta in fiecare pas si va asigura un bun training pentru a folosi in conditii de siguranta lentilele de contact.

Localizare Optik Gallery
Galerie Optica Medicala Voluntari