Optica Medicala - Dioptria

optica medicala Targoviste

Experienţa acumulată în ultimii 27 de ani de activitate, alături de cei mai buni și experimentaţi opticieni, a reprezentat cheia succesului nostru pe piaţa opticii medicale. În tot acest timp am învăţat să oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client, într-un timp optim. Executăm montajul și consultațiile cu cele mai performante aparate, de ultimă oră.

La DIOPTRIA veți găsi lentile care să vă ofere soluția perfectă pentru problema dumneavoastră: lentile monofocale, lentile bifocale, lentile progresive, lentile de soare cu dioptrii, lentile fotocromatice etc., achiziţionate de la furnizori recunoscuți prin profesionalismul lor.

Vindem rame ochelari vedere de colectie, lentile pentru ochelari monofocali, bifocali, progresivi, lentile speciale pentru lucrul pe calculator si pentru soferi.

De asemenea punem in vanzare ochelari de soare normali si cu lentile polarizate pentru conducatori auto.

Vindem accesorii pentru ochelari, lentile de contact estetice si cu dioptrii. Compania este certificata de Ministerul Sanatatii. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. 

Ne adresăm atât clienților care își permit să achizitioneze rame de brand, cât și celor care dispun de venituri reduse și vor să cumpere produse mai ieftine, dar de calitate.

Ne puteti gasi si in Pucioasa, la urmatorul punct de lucru:

Str. Republicii, Bloc Aurora, parter, Dâmbovița, 135400
Mobil: 0729 867 641
Email: contact@dioptria.ro

 

cabinet oftalmologic Targoviste

Vă așteptăm la DIOPTRIA, unde vă oferim următoarele servicii:

  • consultaţii oftalmologice
  • consultaţii oftalmologice copii și adulți - Dr. Roxana Cozubaș
  • comenzi personalizate
  • montajul ochelarilor de vedere cu ajutorul aparaturii de ultima generatie;
  • achiziţia de accesorii și produse de întreţinere a ochelarilor;
  • reparaţii

Localizare Optica Medicala - Dioptria
Galerie Optica Medicala Targoviste