UNIREA - OPTICA DANILET

UNIREA - OPTICA DANILET oferaservicii de optica medicala in Suceava, constand in prescrierea retetei de ochelari, furnizarea variantelor de rame/lentile si montarea ochelarilor.

Dat fiind faptul ca ochelarii trebuie sa reflecte necesitatile corectiei vederii, pentru achizitionarea unei perechi de ochelari, consideram importante urmatoarele elemente: prescriptia ochelarilor, alegerea lentilelor, alegerea ramei si a firmei de optica medicala. Noi va stam la dispozitie, oferind consultanta gratuita si produse de o calitate garantata !

Lentilele progresive - Avantaje si Beneficii

Activitatea cotidiana a fiecarui purtator de ochelari reprezinta un factor important in alegerea lentilei progresive.
Astfel, persoanele care isi desfasoara activitatea in interior (medici, profesori, muzicieni, proiectanti, informaticieni etc) le sunt recomandate lentilele cu campuri vizuale duble pentru aproape si triple pentru zona intermediara.

Spre deosebire de lentilele bifocale, acestea asigura pacientilor presbiopi o vedere clara la distanta, la aproape si de asemenea la orice distanta intermediara. Totodata sunt recomandate si persoanelor care petrec mult timp in fata calculatorului.

Lentile Progresive

Lentilele progresive permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape)

Lentile Bifocale

Lentilele bifocale sunt impartite in doua. Partea de sus este pentru vederea la distanta, iar cea de jos este pentru vederea de aproape.

Lentile Monofocale

Lentilele monofocale sunt pentru corectarea unei singure probleme a vederii. Intreaga lentila realizeaza corectia doar a unui viciu de refractie. 

Serviciile noastre

  • Executam orice tip de ochelari
  • Consultanta oftalmologica
  • Reparatii de orice tip
  • Service in garantie si extragarantie
  • Consultanta pentru alegerea produselor
  • Oferim consultatii medicale
Localizare UNIREA - OPTICA DANILET
Galerie Optica Medicala Suceava