OPTISTAR C&G

In magazinul noastru de optica medicala din Rasnov, veti descoperi produse de optica medicala (ochelari de vedere, rame ochelari, ochelari de soare, lentile pentru ochelari, lentile de contact, solutii pentru lentilele de contact, accesorii ochelari) de la cele de firma pana la cele foarte accesibile, dar de calitate.

La noi gasiti in permanenta o oferta completa de solutii avantajoase din domeniul opticii medicale, ochelari pentru adulti si copii.

La un anumit moment sau de la o anumita varsta ochelarii de vedere devin indispensabili. Stilul de viata actual ne impinge inevitabil sa-i folosim din cauza statului excesiv in fata calculatorului si a televizorului, dar si varsta isi spune cuvantul in ceea ce priveste sanatatea ochilor. Sunt si cazuri in care, chiar de la o varsta frageda, avem probleme cu vederea, de multe ori din cauza unei probleme ereditare.

La firma noastra de optica medicala vei fi ajutat sa gasesti ochelarii care se potrivesc un bine cu fizionomia ta, cu stilul tau... ochelari care sa te ajute sa scoti in evidenta personalitatea ta, care sa se adapteze necesitatilor tale.Te vom ajuta sa gasesti ochelarii care ti se potrivesc un bine.

Produsele noastre

Lentile aeriene

Lentilele se bazeaza pe fenomenul de refractie a luminii, adică schimbarea direcției de propagare a acesteia la trecerea dintr-un mediu transparent în altul.Lentile de contact

Lentilele de contact sunt o varianta de corectie a ametropiilor sferice si al astigmatismului ocular, pansament si nu in ultimul rand sunt utilizate in scopuri cosmetice.

Rame de ochelari

Cuprinzand o mare diversitate, ramele pentru ochelari sunt fabricate din materiale de calitate atat pentru copii cat si pentru adulti.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare trebuie sa ofere in primul rand protectie UV

Accesorii pentru ochelari

Solutii si lavete pentru curatarea si intretinerea lentilelor, tocuri, lantisoare, snururi de silicon.

De ce sa alegeti OPTISTAR C&G:

  • Optica medicala profesionista si moderna
  • Consultatii
  • Oferte promotionale si reduceri considerabile
  • Doctor si optometrist la dispozitia dvs

 

Localizare OPTISTAR C&G
Galerie Optica Medicala Rasnov