OPTOMETRICA VISUAL

optica medicala Focsani

Dispunand de personal cu inalta pregatire profesionala si dotat cu aparatura de ultima generatie, cabinetul oftalmologic OPTOMETRICA VISUAL din Focsani ofera servicii medicale de optometrie si optica medicala. Promptitudinea si profesionalismul sunt calitatile pe care le promovam prin echipa noastra de optometristi si opticieni, dar si experienta de peste sase ani in domeniul opticii medicale.

Principala noastra forta, care ne-a ajutat de-a lungul existentei cabinetului a fost (si este) inovarea continua. Deoarece starea buna de sanatate si recuperarea rapida, cu cât mai putine traume, a depins întotdeauna de tehnica si tehnologie, dorim sa oferim pacientilor nostri noi solutii in domeniul opticii medicale.

Dispunem de personal calificat cu indelungata experienta,  specializat in probleme de refractie. Colaboram sau suntem in relatie de parteneriat producatori importanti de lentile de ochelari, lentile de contact, rame de ochelari si accesorii de intretinere.

Tipuri de lentile

Lentile Progresive

Lentilele progresive permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape)

Lentile Bifocale

Lentilele bifocale sunt impartite in doua. Partea de sus este pentru vederea la distanta, iar cea de jos este pentru vederea de aproape.

Lentile Monofocale

Lentilele monofocale sunt pentru corectarea unei singure probleme a vederii. Intreaga lentila realizeaza corectia doar a unui viciu de refractie.

cabinet de optica medicala

PRODUSELE NOASTRE

  • RAME OCHELARI 
  • LENTILE OCHELARI 
  • ACCESORII OCHELARI 

SERVICIILE NOASTRE

  •  cabinet consultaţii determinări dioptrii;
  •  examinare pol anterior-pol posterior al ochiului cu ajutorul biomicroscopului cu fanta;
  •  optometrie

 ochelari de vedere Focsani

Localizare OPTOMETRICA VISUAL
Galerie Optica Medicala Panciu
    Nici o galerie disponibila.