Optica Medicala Lupeni

Va asteptam pentru a realiza impreuna ochelarii de care aveti nevoie oferindu-va seriozitate si calitate la preturi convenabile, pe baza parteneriatului cu INTEROPTIK si RODENSTOCK.

Va asteptam cu drag si va garantam seriozitate, promtitudine si corectitudine.

Experienta acumulata ne-a invatat faptul ca fiecare client este unic, motiv pentru care tratam fiecare client ca pe o oportunitate de a demonstra calitatea produselor pe care le oferim si a serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra, prin identificarea celor mai bune solutii in raport cu problemele, dorintele si posibilitatile fiecaruia.

Veti gasi in magazinul nostru o gama variata de ochelari, atat din punctul de vedere al destinatiei lor, ochelari de vedere, de soare sau cu destinatii speciale (pentru citit, pentru soferi, pentru sportivi, de protectie pentru diferite meserii) ci si din punct de vedere al pretului, care satisface orice buzunar.

Ochelarii cu destinatii speciale sunt de asemenea prevazuti cu lentile medicale cu dioptrii, creati special pentru dumneavoatra in functie de dioptriile dumneavoastra, de aceea nu sunt doar, sa zicem ochelari de soare sau ochelari de protectie ci, in acelasi timp, si de vedere.

Daca nu aveti o reteta medicala eliberata de un doctor specialist, in cadrul magazinului nostru se poate realiza determinarea dioptriilor cu aparatura computerizata, de catre medic specialist si personal calificat si cu experienta. La toata gama de ochelari se ofera service si garantie, in conformitate cu termenii generali de garantie.

PRODUSE

ROYAL OPTICA comercializeaza ochelari de vedere, ochelari de soare, rame de ochelari, lentile de ochelari de inalta calitate.

Galerie Optica Medicala Lupeni
    Nici o galerie disponibila.