American Optic Style

Optica Medicala filiasi

Misiunea American Optic Style este de a face tot ceea ce ne sta in putinta pentru ca clientii nostri sa simta ca ne pasa cu adevarat de sanatatea ochilor lor.

Modul in care ne bucuram de ceea ce vedem depinde de calitatea vederii noastre. De aceea, prin munca noastra vrem sa le oferim pacientilor nostri experienta unei vieti mai clare si mai frumoase.

Sloganul nostru „din grija pentru ochii tai” vrea sa evidentieze tocmai acest lucru.

American Optic Style crede cu tarie in faptu ca viata trebuie si merita sa fie traita din plic, de aceeea una dintre prioritatile noastre primordiale este ameliorarea sanatatii ochilor clentilor nostri.

Consideram ca bucuria pacientilor merita orice efort. Ne straduim in permanenta sa le oferim exact ceea ce au nevoie si sa le asiguram o stare de spirit cat mai buna. De aceea suntem o firma dinamica, care se extinde rapid si cauta sa gaseasca noi modalitati de a-si ajuta si multumi clientii.

Colaboram cu cei mai buni furnizori, cu produse de cea mai buna calitate  (ESSILOR, ZEISS, INDO, RODENSTOCK, POLICE, D&G, ESCADA, etc.)

Optica Medicala filiasi

American Optic Style este o companie tanara si dinamica, care a stiut chiar de la inceput sa ocupe o pozitie fruntasa respectand criteriile si exigentele pietei, CALITATEA fiind cuvantul care ne defineste.

In viziunea noastra cea mai importanta sursa de beneficii o reprezinta angajatii. De aceea noi oferim fiecarui angajat oportunitatea de a face o munca importanta si plina de provocari, de a invata si de a-si dezvolta potentialul profesional.

Consolidarea echipei este mult ajutata si de sesiunile de teambuilding, pe care firma le organizeaza in diferite medii, cu scopul de a oferi angajatilor o mai buna cunoastere a colegilor si o dezvoltarea continua a abilitatilor de lucru in echipa.

Toate acestea pentru a satisface cel mai bine dorintele clientilor nostri.

Optica Medicala filiasi

Servicii de optica medicala:

  • Consultatii
  • Diagnostic si Tratament
  • Consiliere
  • Montaj
  • Reparatii
Galerie Optica Medicala Filiasi