DANIEL OPTIK

DANIEL OPTIK - Cabinet OftalmologicInca de la infiintare DANIEL OPTIK si-a propus sa ofere servicii si produse optime de oftalmologie si optica medicala in Dragasani, judetul Valcea care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. 

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: consultatii oftalmologice computerizate, perimetrie optica computerizata. Prelucram lentile si montam ochelari monofocali, bifocali, progresivi. 

Vindem rame ochelari vedere de colectie, lentile pentru ochelari monofocali, bifocali, progresivi, lentile speciale pentru lucrul pe calculator si pentru soferi.

De asemenea punem in vanzare ochelari de soare normali si cu lentile polarizate pentru conducatori auto.

Vindem accesorii pentru ochelari, lentile de contact estetice si cu dioptrii. Compania este certificata de Ministerul Sanatatii. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. 

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Firma noastra a achizitionat echipamente de ultima generatie si de asemenea punem foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. 

cabinet oftalmologic - optica medicala

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. 

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania DANIEL OPTIK sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. 

Produse

DANIEL OPTIK comercializeaza ochelari de vedere, ochelari de soare, rame de ochelari, lentile de ochelari realizate de prestigioase firme de moda si optica din lume.

optica medicala Dragasani

Localizare DANIEL OPTIK
Galerie Optica Medicala Dragasani