DYACRIS OPTIK

optica medicala Constanta

La cabinetul de optica medicala din Constanta, DYACRIS OPTIK, veti gasi o gama larga de produse, servicii si informatii despre optica medicala, optometrie cat si despre posibilele defecte de vedere de care suferiti.

Misiunea principala a cabinetului nostru de optica medicala din Constanta este de a ameliora problemele vederii fiecarui client care trece pragul firmei noastre de optica medicala.

In septembrie 2009 a luat nastere S.C Dyacris Optik. S.R.L. Constanta, o firma de optica dinamica care se extinde rapid si cauta noi modalitati de a satisface fiecare cerinta a clientilor nostrii, indiferent ca acestea constau in alegerea ramelor, lentilelor, lentilelor de contact, ochelarilor de soare, accesoriilor sau simple informatii cu legatura la nedumeririle clientilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza produse si servicii extrem de variate, putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta firma DYACRIS OPTIK sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Cu ajutorul personalului calificat in optica medicala si optometrie oferim consultanta clientilor nostri sa ia o buna decizie in alegerea ramelor, lentilelor, tratamentelor aplicate pe lentile care sa corespunda fiecarei nevoi in parte.

Dyacris Optik ofera servicii aferente opticii medicale:

 • determinati dioptrii
 • produse de curatare si ingrijire a lentilelor
 • rame
 • lentile
 • montaj
 • servicii profesionale si de inalta calitate, toate pentru a multumi fiecare client in parte.

Ne dorim ca ca prin munca si straduinta noastra sa oferim clientilor nostrii o experienta vizuala mai clara si mai frumoasa, obiectiv ce il putem atinge si cu ajutorul lentilelor tratate: lentile cu tratament antireflex care ofera un confort vizual mai mare si totodata ne protejeaza ochii de lumina artificiala si raze parazite.
lentilele heliomate cu antireflex ne ofere in plus protectie pentru lumina naturala, excelente persoanelor care sufera de fotofobie, soferilor si nu numai.

Fie ca defectul dumneavoastra de vedere este: miopie, hipermetropie, astigmatism sau presbiopie noi suntem aici pentru dumneavoastra si vom face in asa fel incat sa imbunatatim vederea si confortul vizual al ochilor dumneavoastra, rasplata noastra o mare este zambetul clientilor multumiti, atunci cand ne multumesc din suflet pentru eforturile noastre de a le face viata mai buna , mai clara, ne umplu inimile de pace si bucurie, pentru ca noi: optica medicala Constanta Dyacris Optik suntem optica familiei tale.

ochelari vedere Constanta

PRODUSELE NOASTRE

 • Rame
 • Ochelari
 • Lentile
 • Lentile Contact
 • Ochelari de soare
 • Accesorii

lentile Constanta

SERVICII

Oferim servicii profesionale cu ajutorul aparaturii performante, a personalului calificat si a produselor de calitate superioara.

Ochelarii de care aveti nevoie pot fi prescrisi mult mai usor printr-o metoda de investigare mai simpla decat probatul la infinit al lentilelor.

Daca in urma cu cativa ani, medicul optometrist folosea un refractometru manual pentru precizarea dioptriilor, tehnologia moderna pune la dispozitie acum o tehnologie mult mai simpla si de o acuratete mai mare. "Dioptronul sau autorefractometrul este un dispozitiv modern care masoara refractia oculara si in functie de aceasta optometristul poate prescrie ochelari. Aparatul trimite o raza de lumina pe fundul ochiului si masoara astfel refractia.

Mai mult, el imprima pe o hartie aceste masuratori care, interpretate de specialist, spun exact ce fel de dioptrii are nevoie pacientul. Simplu si rapid.

Pentru efectuarea masuratorilor, efortul din partea pacientului este minim. El trebuie sa sprijine barbia pe un suport si sa se uite fix intr-un obiectiv, fara sa clipeasca sau sa miste capul. In aceasta pozitie trebuie sa stea cel mult doua minute, pana cand aparatul isi face masuratorile.

Dioptronul prezinta doua mari avantaje: durata mica de investigare si acuratetea foarte mare. "In plus, el poate fi folosit indeosebi la copii, intrucat nu este nevoie de cooperare din partea acestora, iar ochelarii vor putea fi prescrisi mult mai usor acolo unde este cazul. La cabinetele care detin un asemenea aparat, investigatia cu dioptronul intra in pretul unei consultatii obisnuite. Unele autorefractometre fac si alte tipuri de masuratori, necesare pacientilor care opteaza pentru lentile de contact. Pentru acestia trebuie masurata raza de curbura a corneei. Dispozitivul care poate oferi aceasta informatie se numeste autokeratorefractometru.

Cu ajutorul echipei Dyacris Optik veti lua o buna decizie in ceea ce priveste alegerea ochelarilor a lentilelor corespunzatoare nevoilor dumneavoastra. 

Localizare DYACRIS OPTIK
Galerie Optica Medicala Constanta