ACS MEDICAL

Cabinet Oftalmologic ACS MEDICALACS MEDICAL, optica medicala Calarasi ofera servicii medicale de optometrie si optica medicala. Promptitudinea si profesionalismul sunt calitatile pe care le promovam prin echipa noastra de optometristi si opticieni, dar si experienta de peste sase ani in domeniul opticii medicale.

Credem în transparenta si expunem întotdeauna, atât verbal, cât si în scris, toate detaliile de care pacientul are nevoie pentru a lua o buna decizie în ceea ce îl priveste.

Avand o dotare exceptionala, cu noi si moderne echipamente si aparatura oftalomologica existente la ora actuala in Calarasi, producem ochelari de calitate superioara care va sporesc individualitatea, va maresc confortul si va ajuta sa vedeti mai clar si mai precis. Astfel puteti sa va bucurati mai mult de placerile vietii fara a fi constrans de lipsa unei vederi bune.

Oftalmologia este acea ramura a medicinei care se ocupa cu tratarea bolilor ochiului si a structurilor din jurul acestuia: pleoapele si sistemul lacrimal. Patologia cailor vizuale (nervul optic, caile vizuale centrale) si a cortexului vizual reprezinta un domeniu de granita intre neurologie si oftalmologie, numit neurooftalmologie.

O vedere clara si sanatoasa va ajuta sa fiti productivi la locul de munca sau in activitatile pe care le desfasurati.

ACS MEDICAL va ajuta cu experienta si profesionalism sa depasiti orice problema intampinata cu vederea dumneavoastra!

servicii oftalmologice complete

Servicii de oftalmologie Calarasi

Examinare, diagnosticare si tratament

  •  consultatii oftalmologice
  •  autorefractometru pentru stabilirea dioptriilor
  •  biomicroscopie de pol anterior pentru diverse examinari oculare
  •  aparat de camp vizual cu test Yellow-blue pentru controlul glaucomului
  •  examen fund de ochi pentru dezlipire retina si degenerescente
  •  exoftalmometru pentru depistarea si masurarea unei exoftalmii (boala tiroidiana)

cabinet oftalmologic Calarasi

Va oferim toate tipurile de lentile:

Lentile Progresive

Lentilele progresive permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape)

Lentile Bifocale

Lentilele bifocale sunt impartite in doua. Partea de sus este pentru vederea la distanta, iar cea de jos este pentru vederea de aproape.

Lentile Monofocale

Lentilele monofocale sunt pentru corectarea unei singure probleme a vederii. Intreaga lentila realizeaza corectia doar a unui viciu de refractie.

Localizare ACS MEDICAL
Galerie Optica Medicala Calarasi