Mobil Optic

Mobil Optic exista pe piata din dorinta unei echipe tinere de specialisti de a aduce oamenilor din Tecuci si Barlad servicii de inalta calitate de oftalmologie, optica medicala si optometrie la preturi competitive. Personalul nostru este alcatuit din medici oftalmologi, optometristi si consilieri in vanzari, care va vor indruma in luarea unei decizii optime pentru satisfacerea nevoilor si exigentelor dvs..

La noi gasiti in permanenta o oferta completa de solutii avantajoase din domeniul opticii medicale, ochelari pentru adulti si copii (Sover,Laura Biagiotti, Gant , Guess, Avanglion,Select), lentile de contact cosmetice sau pentru corectie, precum si o variata gama de lentile de calitate ale unor producatori renumiti: Zeiss, Rodenstock, Interoptik, Hoya. Oferim garantie de 2 ani pentru ochelarii comandati la noi.

In magazinele noastre veti descoperi produse de optica medicala (rame ochelari, ochelari de soare, lentile pentru ochelari, lentile de contact, solutii pentru lentilele de contact, accesorii ochelari) de la cele de firma pana la cele foarte accesibile, dar de calitate.

De ce sa alegeti Mobil Optic:

  • Optica medicala profesionista si moderna
  • Consultati
  • Oferte promotionale si reduceri considerabile
  • Doctor si optometrist la dispozitia dvs

Va ajutam in tratarea:

  • hipermetropiei
  • miopiei
  • astigmatismului

Produsele noastre

Lentile din sticla minerala (sticla)

Avantajul acestor lentile este rezistenta la zgarieturi, nu necesita astfel o intretinere deosebita, iar ca dezavantaj putem consemna greutatea precum si fragilitatea lor (nu sunt rezistente la socuri, se pot sparge). Aceste dezavantaje ne impiedica in alegerea ramei de ochelari , lentilele din sticla neputand fi montate pe orice tip de rama. In general putem opta pentru lentilele de sticla atunci cand dorim un ochelar de vedere ieftin si dioptriile prescrise au valori mici indiferent daca avem dioptrii pozitive ( + ) sau negative ( – ). Daca dioptriile prescrise au valori mari atunci putem opta pentru lentilele din sticla minerala subtiate cu indice de refractie marit obtinandu-se o lentila subtire, usoara si estetica. Acest tip de lentile ofera si o claritate mai buna.

Lentile din sticla organica (plastic)

Recomandate atat adultilor cat si copiilor -avand ca avantaj rezistenta la soc a lentilei (nu se sparg), greutate redusa (cu 40% mai usoare decat lentilele din sticla minerala), filtrare buna in domeniul UV precum si posibilitatea montarii lentilelor pe orice tip de rama de ochelari. In ultimii ani cercetarea intensiva si munca de dezvoltare a rezultat in lentile de plastic cu indice refractiv mare. Aceasta inseamna ca pacientii cu prescriptii mari se pot bucura acum de avantajele unei lentile usoare si cosmetic atractiva.
Lentilele bifocale

Un prim avantaj al acestor lentile ar fi renuntarea la doua perechi de ochelari,pe lentile intalnind doua zone: o zona pentru vederea departe si o zona pentru vedere aproape cu putere marita, despartite de o linie de separare.

Lentile progresive

Noua generatia de lentile progresive sunt recomandate persoanelor care au nevoie de ochelari pentru distanta,intermediar si aproape, persoanelor active, dinamice si exigente. Aceste lentile permit vederea clara la toate distantele si au grad de adaptabilitate sporit fata de lentilele progresive anterioare.

Tratamentul antireflex

Indiferent ca lucrati la calculator, in medii cu lumina artificiala, sau conduceti noaptea, tratamentul antireflex elimina disconfortul si senzatia de ochi obositi si iritati, asigurand in acelasi timp o claritate mai mare a lentilei. Acest tratament antireflex contine un strat rezistent la zgarieturi aplicat pe ambele suprafete ale lentilei, iar straturile hidrofob, oleofob si antistatic impiedica impuritatile si murdaria (picaturile de apa,particulele de praf,etc.) sa adere pe lentila permitand o intretinere mai usoara a acesteia si oferind un confort vizual sporit. In conditiile schimbarii temperaturii mediului, acest tratament are avantajul de a asigura purtatorilor dezaburirea lentilei.

Lentile de contact

Lentilele de contact sunt o variantă de corecţie a ametropiilor sferice şi al astigmatismului ocular, pansament şi nu în ultimul rând sunt utilizate în scopuri cosmetice.
Lentila de contact se adaptează direct pe cornee, folosind ca lubrifiant filmul lacrimal.
In funcţie de criteriile funcţionale şi de comfort, se recomandă un anumit tip de lentilă.
Lentilele de contact au dimensiuni reduse, comparative cu cele ale corneei, respectă în general topografia acesteia şi asigură, de multe ori, o bună corecţie şi un mare grad de comfort la purtare.
Lentilele de contact cosmetice schimba in mod natural culoarea ochilor, indiferent de ocazie sau de starea ta de spirit. Aceste lentile sunt disponibile si in varianta cu dioptrii.
Spre deosebire de ochelari lentilele de contact de corectie permit miscarea libera (sport, diverse meserii), nu au o greutate proprie considerabila, largesc campul vizual si inlatura aberatiile optice tipice la marginea lentilei de ochelari.

Rame de ochelari

Cuprinzand o mare diversitate, ramele pentru ochelari sunt fabricate din materiale de calitate atat pentru copii cat si pentru adulti.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare trebuie sa ofere in primul rand protectie UV

Accesorii pentru ochelari

Solutii si lavete pentru curatarea si intretinerea lentilelor, tocuri, lantisoare, snururi de silicon.

Localizare Mobil Optic
Galerie Optica Medicala Barlad