Optic Clar Medical

Optic Clar Medical (optica medicala)

Firma noastra de optica medicala din Bacau, Optic Clar Medical, comercializeaza ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor si cerintele locuitorilor orasului Bacau, Optic Clar Medical are deschis cabinete pe Str.Calea Marasesti nr. 98,Str. Aprodu Purice nr.7 in Bacau, in Margineni pe Str.Cotonului si in Targu Ocna pe Str.Costache Negri nr.G8. 

Aici veti avea parte de servicii de calitate, si in plus, CONSULTATIE GRATUITA !!!

Producem ochelari de calitate superioara care iti sporesc individualitatea, iti maresc confortul si te ajuta sa vezi mai clar si mai precis. Astfel poti sa te bucuri mai mult de placerile vietii fara a fi constrans de lipsa unei vederi bune.

Va punem la dispozitie orice tip de lentile : lentile sferice cat si lentile sfero-cilindrice; lentile prismatice (lentile pentru strabism) ; lentile monofocale si bifocale , lentile progresive, lentile cu filtru pentru calculatoare, dar si multe altele, in functie de necesitatile fiecaruia.

Producem ochelari de calitate superioara care iti sporesc individualitatea, iti maresc confortul si te ajuta sa vezi mai clar si mai precis. Astfel poti sa te bucuri mai mult de placerile vietii fara a fi constrans de lipsa unei vederi bune.

Lentilele progresive - Avantaje si Beneficii

Activitatea cotidiana a fiecarui purtator de ochelari reprezinta un factor important in alegerea lentilei progresive. 

Astfel, persoanele care isi desfasoara activitatea in interior (medici, profesori, muzicieni, proiectanţi, informaticieni etc) le sunt recomandate lentilele cu câmpuri vizuale duble pentru aproape şi triple pentru zona intermediara.

Spre deosebire de lentilele bifocale, acestea asigura pacientilor presbiopi o vedere clara la distanta, la aproape si de asemenea la orice distanta intermediara. Totodata sunt recomandate si persoanelor care petrec mult timp in fata calculatorului.

Lentile Bifocale

Lentilele bifocale sunt impartite in doua. Partea de sus este pentru vederea la distanta, iar cea de jos este pentru vederea de aproape.

Lentile Monofocale

Lentilele monofocale sunt pentru corectarea unei singure probleme a vederii. Intreaga lentila realizeaza corectia doar a unui viciu de refractie.

Servicii:

  • Consultatii oftalmologice
  • GRATUIT determinari de dioptrii
  • Examinare tensiune intraoculara, tonometrie
  • Examinarea fundului de ochi
  • Consiliere profesionala

Satisfactia dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, de aceea dorim sa va consiliem atat din punct de vedere optic, dar si estetic. La noi gasesti o gama variata de rame de ochelari ce pot fi purtate ca si accesorii.

Propria imagine este foarte importanta pentru dumneavoastra si pentru cei din jur.

servicii profesionale oftalmologie Bacau

Localizare Optic Clar Medical
Galerie Optica Medicala Bacau