Optic Clar Medical

optica medicala BacauFirma noastra de optica medicala din Bacau,  Optic Clar Medical, comercializeaza ochelari de vedere, ochelari de soare, rame de ochelari, lentile de ochelari realizate de prestigioase firme de moda si optica din lume.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor si cerintele locuitorilor orasului Bacau, Optic Clar Medical a deschis un nou cabinet de optica medicala si optometrie pe str. Republicii nr.11 , in zona Narcisa. Aici veti avea parte de aceleasi servicii de calitate; si in plus, CONSULTATIE GRATUITA !!!

Lucram cu lentile de inalta calitate : lentile Rodenstock, lentile Zeiss, lentile Hoya, lentile Essilor; si va punem la dispozitie orice tip de lentile : lentile sfericecat si lentile sfero-cilindrice; lentile prismatice (lentile pentru strabism) ; lentile monofocale si bifocale ; lentile bifocale fotocromice ; lentile progresive, lentile progresive heliomate, lentile progresive fotocrome, lentile cu filtru pentru calculatoare, lentile pe care putem aplica tratamente ca: antireflexiv, tratament anti UV rezultand lentile heliomate ( fotocromice gri / maro ), dar si multe altele, in functie de necesitatile fiecaruia.

Producem ochelari de calitate superioara care iti sporesc individualitatea, iti maresc confortul si te ajuta sa vezi mai clar si mai precis. Astfel poti sa te bucuri mai mult de placerile vietii fara a fi constrans de lipsa unei vederi bune.

Lentilele progresive - Avantaje si Beneficii

Activitatea cotidiană a fiecărui purtător de ochelari reprezintă un factor important în alegerea lentilei progresive.
Astfel, persoanele care îşi desfăşoară activitatea în interior (medici, profesori, muzicieni, proiectanţi, informaticieni etc) le sunt recomandate lentilele cu câmpuri vizuale duble pentru aproape şi triple pentru zona intermediară.

Spre deosebire de lentilele bifocale, acestea asigura pacientilor presbiopi o vedere clara la distanta, la aproape si de asemenea la orice distanta intermediara. Totodata sunt recomandate si persoanelor care petrec mult timp in fata calculatorului.

servicii de optica medicala

Lentile Progresive

Lentilele progresive permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape)

Lentile Bifocale

Lentilele bifocale sunt impartite in doua. Partea de sus este pentru vederea la distanta, iar cea de jos este pentru vederea de aproape.

Lentile Monofocale

Lentilele monofocale sunt pentru corectarea unei singure probleme a vederii. Intreaga lentila realizeaza corectia doar a unui viciu de refractie.

Servicii 

  • Consultatii oftalmologice
  • GRATUIT determinari de dioptrii
  • Examinare tensiune intraoculara, tonometrie
  • Examinarea fundului de ochi
  • Consiliere profesionala

lentine, ochelari, rame

Prin nou nostru cabinet deschis in cartierul Narcisa, str Republicii nr.11, va oferim bune servicii in determinarea de dioptrii, cu aparatura performanta computerizata, pentru depistarea viciilor de refractie. 

Pentru a va oferi calitate maxima, colaboram cu buni producatori de lentile de pe piata; ZEISS, Essilor si Rodensotck. Oferim lentile personalizate in functie de nevoile fiecarui purtator.

Satisfactia dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, de aceea dorim sa va consiliem atat din punct de vedere optic, dar si estetic. La noi gasesti 

o gama variata de rame de ochelari ce pot fi purtate ca si accesorii. 

Propria imagine este foarte importanta pentru dumneavoastra si pentru cei din jur.

servicii profesionale oftalmologie Bacau

Localizare Optic Clar Medical
Galerie Optica Medicala Bacau