OPTIMED PETMAR

cabinet oftalmologic MioveniOPTIMED PETMAR reprezinta un cabinet oftalmologic din Mioveni, care are ca principal scop imbunatatirea vederii pacientilor prin oferta de servicii de inalta calitate si profesionalism. In plus, clinica noastra isi propune ca prin serviciile oferite, pacientii sa isi poata relua activitatea cotidiana intr-un timp cat se poate de scurt.

Pentru a putea face fata tuturor exigentelor OPTIMED PETMAR investeste permanent in echipamente si aparatura medicala de ultima generatie.

Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este un bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

Modernizarea continua si achizitionarea aparaturii de inalta performanta stau la baza strategiei de dezvoltare a clinicii noastre, pentru a ramane în topul institutiilor de profil din judetul Arges si nu numai.

In functie de diagnostic, pacientul va fi orientat catre un tratament specific, catre optica medicala (pentru fabricarea ochelarilor sau comandarea lentilelor de contact) sau catre operatie. Toate aceste investigatii si tratamente (inclusiv operatia) sunt nedureroase, foarte eficiente si nu necesita nici o pregatire speciala din partea pacientului.

medic oftalmolog Mioveni

Consultatia oftalmologica cuprinde:

  • masurarea acuitatii vizuale
  • examen biomicroscopic al polului anterior
  • autorefractometrie ┼či determinarea dioptriilor (prescriere de ochelari)
  • masurarea tensiunii intraoculare (cu aplanotonometru Goldman sau prin metoda non-contact)
  • examinarea unghiului irido-cornean cu lentila Goldman
  • examinarea fundului de ochi

cabinet oftalmologic

Un personal inalt calificat, cu experienta, va sta la dispozitie pentru consultatii oftalmologice complete si servicii de optica medicala, utilizand aparatura si materiale performante. Scopul activitatii cabinetului OPTIMED PETMAR este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic cu ajutorul experientei, pregatirii profesionale si aparaturii performante.

optica medicala

Localizare OPTIMED PETMAR
Galerie Cabinet Oftalmologic Mioveni