DYACRIS OPTIK

cabinet oftalmologic Constanta

In septembrie 2009 a luat nastere S.C Dyacris Optik. S.R.L. Constanta, o firma de optica dinamica care se extinde rapid si cauta noi modalitati de a satisface fiecare cerinta a clientilor nostrii, indiferent ca acestea constau in alegerea ramelor, lentilelor, lentilelor de contact, ochelarilor de soare, accesoriilor sau simple informatii cu legatura la nedumeririle clientilor.

Misiunea principala a cabinetului nostru oftalmologic din Constanta este de a ameliora problemele vederii fiecarui client care trece pragul firmei noastre.

Ne dorim ca ca prin munca si straduinta noastra sa oferim clientilor nostrii o experienta vizuala mai clara si mai frumoasa, obiectiv ce il putem atinge si cu ajutorul lentilelor tratate: lentile cu tratament antireflex care ofera un confort vizual mai mare si totodata ne protejeaza ochii de lumina artificiala si raze parazite. 

Vizita la cabinetul oftalmologic ar trebui sa inceapa inca din copilarie deoarece sunt afectiuni oculare care nu atrag atentia pacientilor in mod deosebit, dar pot avea consecinte asupra dezvoltarii vederii. Cel mai simplu exemplu este existenta unor diferente mari de dioptrii intre cei doi ochi, care necorectate pot duce la o vedere slaba (ambliopie) a ochiului cu dioptrie mai mare.

OFERTĂ SPECIALĂ!!!

Reducere pentru pensionari- 10%

Consultație gratuită la comandarea ochelarilor

Accesorii gratuite: Toc și Lavetă

Pentru programari va rugam consultati sectiunea CONTACT din stanga paginii pentru e-mail sau apelati-ne la unul din urmatoarele numere de telefon:

  • 0766.484.970
  • 0762.088.622

consultatii oftalmologice Constanta

 

Localizare DYACRIS OPTIK
Galerie Cabinet Oftalmologic Mangalia