Cabinet Oftalmologic Lupeni

ROYAL OPTICA va ofera servicii de optica medicala, consult medical efectuat de medic oftalmolog, determinarea dioptriilor de catre optometristi. Suntem partener direct al INTEROPTIK si RODENSTOCK.

Un personal inalt calificat, cu experienta, va sta la dispozitie pentru consultatii oftalmologice complete si servicii de optica medicala, utilizand aparatura si materiale performante. Scopul activitatii cabinetului oftalmologic din Lupeni este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic cu ajutorul experientei, pregatirii profesionale si aparaturii performante.

In functie de diagnostic, pacientul va fi consiliat spre realizarea ochelarilor, comandarea lentilelor de contact sau catre pital/cabinete specializate pentru operatie. Toate aceste investigatii sunt nedureroase, foarte eficiente si nu necesita nici o pregatire speciala din partea pacientului.

Vizita la cabinetul oftalmologic ar trebui sa inceapa inca din copilarie deoarece sunt afectiuni oculare care nu atrag atentia pacientilor in mod deosebit, dar pot avea consecinte asupra dezvoltarii vederii. Cel mai simplu exemplu este existenta unor diferente mari de dioptrii intre cei doi ochi, care necorectate pot duce la o vedere slaba (ambliopie) a ochiului cu dioptrie mai mare.

Va asteptam cu drag si va garantam seriozitate, promtitudine si corectitudine.

SERVICII OFTALMOLOGICE DE INALTA CALITATE

1.Consultatii oftalmologice
2.Consiliere in realizarea ochelarilor
3.Produse de optica medicala

 

Galerie Cabinet Oftalmologic Lupeni
    Nici o galerie disponibila.