Cabinet Oftalmologic OPTIVEN

cabinet oftalmologic brailaInca de la infiintare Sc Optiven Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. 

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: consultatii oftalmologice computerizate, perimetrie optica computerizata, laser terapie pol anterior. Prelucram lentile si montam ochelari monofocali, bifocali, progresivi. 

Vindem rame ochelari vedere de colectie, lentile pentru ochelari monofocali, bifocali, progresivi, lentile speciale pentru lucrul pe calculator si pentru soferi.

De asemenea punem in vanzare ochelari de soare normali si cu lentile polarizate pentru conducatori auto.

Vindem accesorii pentru ochelari, lentile de contact estetice si cu dioptrii. Compania are un efectiv de 4 angajati. Firma detine certificatul Certificat de Ministerul Sanatatii. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. 

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Firma noastra a achizitionat echipamente de ultima generatie ca: perimetru optic computerizat, laser YAG3, combina oftalmologica completa Coreea. In compania Sc Optiven Srl se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. 

oftalmologie braila Ianca Optiven

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. 

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sc Optiven Srl sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. 

Optiven a deschis un punct de lucru in orasul Ianca.

Se ofera consultatii oftalmologice computerizate si servicii de optica medicala.

In cadrul opticii veti gasi rame, lentile , lentile de contact, accesorii ochelari, ochelari de soare.

ocehlari de vedere braila Ianca

Localizare Cabinet Oftalmologic OPTIVEN
Galerie Cabinet Oftalmologic Ianca