OPTOMETRICA VISUAL

OPTOMETRICA VISUAL - Oftalmologie Focsani

Dispunand de personal cu inalta pregatire profesionala si dotat cu aparatura de ultima generatie, cabinetul oftalmologic OPTOMETRICA VISUAL din Focsani ofera servicii medicale de optometrie si optica medicala. Promptitudinea si profesionalismul sunt calitatile pe care le promovam prin echipa noastra de optometristi si opticieni, dar si experienta de peste sase ani in domeniul opticii medicale.

Oftalmologia este acea ramura a medicinei care se ocupa cu tratarea bolilor ochiului si a structurilor din jurul acestuia: pleoapele si sistemul lacrimal. Patologia cailor vizuale (nervul optic, caile vizuale centrale) si a cortexului vizual reprezinta un domeniu de granita intre neurologie si oftalmologie, numit neurooftalmologie.

Principala noastra forta, care ne-a ajutat de-a lungul existentei cabinetului a fost (si este) inovarea continua.

Deoarece starea buna de sanatate si recuperarea rapida, cu cât mai putine traume, a depins întotdeauna de tehnica si tehnologie, dorim sa oferim pacientilor nostri noi solutii in domeniu.

Dispunem de personal calificat cu indelungata experienta, specializat in probleme de refractie. Colaboram sau suntem in relatie de parteneriat producatori importanti de lentile de ochelari, lentile de contact, rame de ochelari si accesorii de intretinere.

cabinet oftalmologic Focsani

SERVICIILE NOASTRE

  •  cabinet consultaţii determinări dioptrii;
  •  examinare pol anterior-pol posterior al ochiului cu ajutorul biomicroscopului cu fanta;
  •  optometrie

servicii oftalmologice focsani

Localizare OPTOMETRICA VISUAL
Galerie Cabinet Oftalmologic Focsani