DANIEL OPTIK

DANIEL OPTIK - Cabinet OftalmologicIntr-un cadru civilizat si confortabil, la cabinetul nostru oftalmologic din Dragasani, judetul Valcea, DANIEL OPTIK, medicii nostri specialisti abordeaza, diagnosticheaza si trateaza majoritatea afectiunilor oftalmologice. Efectuam consultatii oftalmologice complexe, urmand sa fiti directionat catre departamentul nostru de optica medicala.

Consultatia cuprinde un set complet de investigatii : refractometrie, consultatie optometrica, tensiune intraoculara, biomicroscopie de pol anterior si pol posterior. Dupa caz, mai pot fi necesare: gonioscopia, examinarea campului vizual, tomografia in coerenta optica, ecografia sau biometria oculara.

In functie de diagnostic, pacientul va fi orientat catre un tratament specific, catre optica medicala (pentru fabricarea ochelarilor sau comandarea lentilelor de contact) sau catre operatie. Toate aceste investigatii si tratamente (inclusiv operatia) sunt nedureroase, foarte eficiente si nu necesita nici o pregatire speciala din partea pacientului.

Vizita la cabinetul oftalmologic ar trebui sa inceapa inca din copilarie deoarece sunt afectiuni oculare care nu atrag atentia pacientilor in mod deosebit, dar pot avea consecinte asupra dezvoltarii vederii. Cel mai simplu exemplu este existenta unor diferente mari de dioptrii intre cei doi ochi, care necorectate pot duce la o vedere slaba (ambliopie) a ochiului cu dioptrie mai mare.

Consultul oftalmologic de multe ori poate descoperi o afectiune oculara ce nu s-a manifestat clinic (ex.glaucomul sau retinopatia diabetica).

Diagnosticul si tratamentul precoce pot preveni astfel pierderea vederii. 

Un personal inalt calificat, cu experienta, va sta la dispozitie pentru consultatii oftalmologice complete si servicii de optica medicala, utilizand aparatura si materiale performante. Scopul activitatii cabinetului DANIEL OPTIK este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic cu ajutorul experientei, pregatirii profesionale si aparaturii performante.
Ochii sunt folositi in permanenta, de cand ne trezim pana dormim, iar modul in care ii utilizam afecteaza sanatatea lor de-a lungul vietii.

Muschii oculari sunt formati dintr-un muschi intern, muschiul ciliar care inconjoara cristalinul si sase muschi externi localizati in exteriorul ochiului. Toti acesti muschi trebuie sa actioneze in acelasi timp, pentru a se adapta la vederea rapida, a crea perceptia in adancime si a face posibila focalizarea atat in cazul vederii de aproape cat si in cazul celei la distanta.

Ochii au mai mult de 2 milioane de parti componente, situandu-se pe locul secund in topul celor mai complexe organe ale corpului uman, primul loc fiind ocupat de creier. Functia primara a sistemului oftalmologic este vederea, considerata de multi un important simt a omului.

Cabinet oftalmologic Optica Medicala

Servicii

  • masurarea acuitatii vizuale
  • examen biomicroscopic al polului anterior
  • autorefractometrie ┼či determinarea dioptriilor (prescriere de ochelari)
  • masurarea tensiunii intraoculare (cu aplanotonometru Goldman sau prin metoda non-contact)
  • examinarea unghiului irido-cornean cu lentila Goldman
  • examinarea fundului de ochi

 Cabinet Oftalmologic Dragasani

Localizare DANIEL OPTIK
Galerie Cabinet Oftalmologic Dragasani