OPTINIS SRL

OPTINIS reprezintă un cabinet oftalmologic din Cluj-Napoca, plasat pe strada Republicii, numarul 13 (vizavi de Spitalul Universitar CF), unde se desfăşoară o activitate medico-chirurgicală adresată tuturor vârstelor de înaltă calitate, fiind dotat cu aparatură ultramodernă necesară diagnosticării şi tratării diverselor afecţiuni oftalmologice (cataractă, glaucom, afecţiuni ale retinei, strabism, vicii de refracţie etc.).

Va oferim servicii de oftalmologie Cluj, operatii cataracta Cluj, chirurgie retiniana Cluj, ochelari Cluj.

În funcție de diagnostic, pacientul va fi orientat către un tratament specific, către optică medicală (pentru fabricarea ochelarilor sau comandarea lentilelor de contact) sau către operație. Toate aceste investigații și tratamente (inclusiv operația) sunt nedureroase, foarte eficiente și nu necesită nici o pregătire specială din partea pacientului. 

La cabinetul nostru oftalmologic veți beneficia de tratamente de o bună calitate la prețuri accesibile , veți întâlni medici care va vor îndruma în găsirea celei mai bune soluții pentru problemă dumneavoastră de sănătate , veți găsi un ambient prietenos, relaxant , total diferit de cel tradițional, uzual mersului la doctor.

La OPTINIS puteți face programări în vederea oricărui tip de intervenţie chirurgicală (se vor efectua în cadrul Compartimentului de Oftalmologie al Spitalului Universitar CF, condus de Dr. Marius Cristian Nistor), precum şi investigaţii pre si post operatorii.

Intervenţiile chirurgicale se efectuează cu o aparatură de ultimă generaţie (Infiniti - Alcon) cu monitorizare video şi instrumentar de o bună calitate în majoritate de unică folosinţă.

Se practică anestezia topică (cu picături) evitându-se astfel riscurile anesteziei prin injectare.

Durata de spitalizare poate fi de câteva ore, bolnavul externându-se în aceeaşi zi, urmând a se prezenta la controale în ambulator (a 2-zi postoperator, la 1 săptămână, 3 săptămâni, 6 săptămani, 3 luni, 6 luni şi un an).

Astfel calitatea actului medico-chirurgical şi confortul pacientului sunt la standardele necesare unei recuperări şi întegrări socioprofesionale foarte rapide (pacientul îşi poate relua activitatea normală a 3-a zi postoperator cu respectarea unor condiţii normale de igienă şi efort).

Servicii medicale

  • Examinări oftalmologice în vederea prescripţiei computerizate de ochelari sau lentile de contact;
  • Consult oftalmologic complet (examinarea polului anterior şi posterior);
  • Investigaţii şi tratamente;
  • Optică medicală;
  • Investigaţii pre şi post operatorii;
  • Programări pentru intervenţii chirurgicale.

Localizare OPTINIS SRL
Galerie Cabinet Oftalmologic Cluj Napoca