Cabinet oftalmologic Dr. Vulpe Anca

cabinet oftalmologic BuzauPrincipala noastra preocupare este să înţelegem nevoile şi aşteptările dumneavoastră şi împreună să găsim solutia perfecta de corectare a vederii.

Misiunea noastră este să ajutăm oamenii să vadă mai bine! O vedere bună contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate, a calității vieții și la creșterea speranței de viață a pacienților noștri.

Cabinetul oftalmologic Dr. Vulpe Anca dispune de aparatura de investigatii oftalmologice de ultima generatie si o buna calitate , iar echipa de medici si asistente are o pregatire profesionala la nu nivel ridicat. In cadrul clinicii se pot face consultatii si diagnostica pentru pacienti incepand de la varsta de 1 luna.Cabinetul oftalmologic Dr. Vulpe Anca are in dotare un bloc operator in care se pot efectua interventii chirurgicale, de la simple pana la complexe. Blocul operator este dotat cu aparatura pentru interventiile chirurgicale atat pentru polul posterior (cataracta, glaucom etc ) cat si pentru polul posterior (vitrectomie, gauri maculare etc).

Servicii:

  1. consultatie oftalmologica completa adulti (determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, autokeratorefractometrie, examen pol anterior, masurarea tensiunii intraoculare prin tonometrie Goldmann, examen pol posterior prin dilatarea pupilei)
  2. consultatie oftalmologica completa copii (determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, determinarea dioptriilor cu aparat PLUSOPTIX, examen pol anterior, examen pol posterior prin dilatarea pupilei, examen cover test, determinare ductii, versii, vergente, determinarea prezentei vederii binoculare, determinarea vederii stereoscopice, masurarea deviatiei strabice cu ajutorul prismelor)
  3. gonioscopie
  4. pahimetrie corneeana
  5. perimetrie computerizata Humpherey
  6. angiofluorografie oculara
  7. fotografierea fundului de ochi
  8. fotocoagulare LASER pentru retinopatii proliferative, rupturi retiniene, tumori retiniene
  9. tomografie in coerenta optica
  10. biometrie 
  11. prescriere lentile de corectie aeriene si de contact
  12. capsulotomii posterioare

 

 

Galerie Cabinet Oftalmologic Buzau
  Nici o galerie disponibila.