Cabinet oftalmologic Sector 2

La cabinetul nostru oftalmologic Sector 2 diagnosticul, tratamentul sau variantele terapeutice sunt explicate clar, pentru ca oricine sa înteleaga toate dimensiunile starii sale de sanatate, precum si solutiile optime pentru remedierea situatiei. Credem în transparenta si expunem întotdeauna, atât verbal, cât si în scris, toate detaliile de care pacientul are nevoie pentru a lua o buna decizie în ceea ce îl priveste.

Principala noastra forta, care ne-a ajutat de-a lungul existentei cabinetului a fost (si este) inovarea continua. Deoarece starea buna de sanatate si recuperarea rapida, cu cât mai putine traume, a depins întotdeauna de tehnica si tehnologie, dorim sa oferim pacientilor nostri noi solutii, pentru un tratament adecvat, fara durere sau complicatii.

Servicii oftalmologice:

  1. chirurgia refractiva
  2. remedierea cataractei
  3. chirurgia retiniana
  4. remedierea glaucomului
  5. oftalmologie pediatrica
  6. consultatii oftalmologice

Clinica noastra dispune de toate mijloacele necesare depistarii precoce, diagnosticarii, evaluarii si tratarii afectiunilor precum cataracta, glaucom si divese afectiuni retiniene. Investigatiile speciale pe care le oferim pacientilor nostri sunt realizate cu aparatura si echipamente competitive, produse exclusiv de companii consacrate in domeniu precum ZEISS (Germania), TOMEY (Japonia), REICHERT (S.U.A.), ALCON (S.U.A). Acest lucru constituie o garantie in plus pentru calitate si profesionalism. Astfel, tomografia in coerenta optica se realizeaza cu un performant tomograf oftalmologic produs de compania Carl Zeiss Meditec – Stratus O.C.T. Model 3000, iar campul vizual computerizat se realizeaza cu aparatul Humphrey Field Analyzer Model 720i, produs de acceasi companie. Mai mult decat atat, suntem una dintre putinele clinici private care pe langa consultatii si investigatii oftalmologice speciale asiguram si interventii chirurgicale, realizate in blocul operator echipat cu aparatura ultra – modern tehnologizata.

SERVICII OFERITE

- Consultatii oftalmologice computerizate
- Oftalmoscopia indirecta (examinarea fundului de ochi)
- Biomicroscopia polului anterior si posterior
- Ecografie oculara
- Fotografia retinei (fund de ochi)
- Masurarea tensiunii intraoculare
- Gonioscopie
- Camp vizual computerizat
- Prescriere lentile de contact
- Angiofluorografie retiniana (special pentru diabetici si degenerescente maculare legate de varsta)


Special pentru copii:

- Screening ocular la copii cu varsta mai mare de 6 luni
- Examen ortoptic la sinoptofor
- Ortoptica computerizata (Vision Therapy System)
- Programe cu exercitii ortoptice la domiciliu (Home Therapy System)

Localizare Cabinet oftalmologic Sector 2
Galerie Cabinet Oftalmologic Bucuresti Sector 2